COLLAROY House 01

Reworking from the inside out of an iconic 2 storey residence on an elevated block with sublime coastal and beach views.

The home takes in views of Collaroy Beach, Long Reef and south to Dee Why,

Features include; open tread timber and steel stair and timber and glazed balustrading.

The renovation reworked many room arrangements and simplified the existing dark, rabbit warren quality of the interior and opened up previously unknown views south across DeeWhy and Dee Why Lagoon
Completed in 2019.

Photographer: Sebastian Mrugalski

Builder: A+ M Fiorio

20200710_SEBASTIAN PHOTO_MMJ Archirects_
press to zoom
SEBASTIAN PHOTO
press to zoom
SEBASTIAN PHOTO
press to zoom
20200710_SEBASTIAN PHOTO_MMJ Archirects_
press to zoom
20200710_SEBASTIAN PHOTO_MMJ Archirects_
press to zoom
20200710_SEBASTIAN PHOTO_MMJ Archirects_
press to zoom
SEBASTIAN PHOTO
press to zoom
SEBASTIAN PHOTO
press to zoom
SEBASTIAN PHOTO
press to zoom
SEBASTIAN PHOTO
press to zoom
SEBASTIAN PHOTO
press to zoom
SEBASTIAN PHOTO
press to zoom
SEBASTIAN PHOTO
press to zoom
SEBASTIAN PHOTO
press to zoom
SEBASTIAN PHOTO
press to zoom
SEBASTIAN PHOTO
press to zoom
SEBASTIAN PHOTO
press to zoom
SEBASTIAN PHOTO
press to zoom
SEBASTIAN PHOTO
press to zoom
SEBASTIAN PHOTO
press to zoom
SEBASTIAN PHOTO
press to zoom
1/1